הסעדה לחברות - הארוחה שהעובדים יצפו לה
אחד המרכיבים הקבועים בשגרה של כל עובד, לא משנה באיזה תחום הוא עובד, הוא ארוחת הצהריים- להגעה לחדר האוכל ולאכילת ארוחת הצהריים, ישנה משמעות תזונתית גדולה, אך גם השפעה על חיי החברה של העובדים ואף על רווחתם הנפשית ושביעות רצונם ממקום העבודה. בחברות גדולות, העובדים לא נדרשים לקנות את האוכל על חשבונם, או להביא אוכל מהבית ולחמם אותו במטבח קטן. העובדים הללו, במרבית המקרים, נהנים משירותיהם של עסקי הסעדה לחברות, המספקים שפע של מנות בצורות הגשה שמושכות את העין. כדאי, אם כן, לבחור בקפידה את החברה המספקת את שירותי ההסעדה לחברה שלכם.
למי יתאימו שירותי הסעדה?
במידה והמעסיק רוצה לספק ארוחות צהריים לעובדיו, הוא יכול לממן להם ארוחות הנקנות ממסעדות חיצוניות או להכניס שירותי הסעדה למוסדות, מפעלים וחברות. השימוש באפשרות השנייה מתאים לחברות, אשר לא נמצאות בקרבת אזורים שניתן לקנות בהם אוכל, או שהאפשרויות שמחוץ לחברה הן מוגבלות מאוד. יתרה מזו- השירות הזה מתאים לחברות, אשר לא מעוניינות שהעובדים יטריחו את עצמם ללכת למסעדות ולאכול ארוחת צהריים, כך שיוכלו לאכול את הארוחה בין כותלי החברה. ישנן חברות, אשר יכולות להעניק שירותי הסעדה לחברות המכילות מספר מינימלי או מקסימלי של עובדים. חשוב לברר את העניין הזה, בעת הזמנת שירותי ההסעדה.
קייטרינג לאירועים מיוחדים
לעיתים, השירותים שאנחנו זקוקים להם מעסקים של הסעדה למוסדות וחברות לא מסתכמים בארוחות צהריים המוגשות לעובדים. לפעמים, החברה שלנו מקיימת אירוע עסקי גדול במתחם החברה- כזה שמצריך להכין ולהגיש סוגי מזון נוספים. בדרך כלל, המזון המוכן במסגרת הזו הוא מגוון, כגון כיבוד עשיר- כזה שלא מכביד על האורחים אבל כן כזה שמספק להם מגוון עשיר של טעמים ברמה גבוהה. בעת הזמנת החברה המכינה את הארוחות, כדאי לברר האם החברה ערוכה גם לספק שירות כזה- במידה וכן, צריך לברר מהו מגוון המנות שהחברה מסוגלת להכין, תוך כמה זמן צריך להודיע לחברה על כך מראש, מהו מספר המנות שניתן להכין ומהי עלותו של השירות הנוסף. בסופו של דבר, איכות המנות תשפיע על הרושם שהעסק יוצר.