רוצים להעניק לעצמכם טעמים איכותיים ולא יודעים מהיכן להתחיל? חושבים שהמים הרגילים כבר משעממים ולא רוצים לשתות משקאות קלים ומזיקים? מעוניינים לגוון את טעמי השתייה שלכם? מים מוגזים של בר מים מוגזים תמי4 באבל בר הינם האופציה המועדפת על יותר ויותר אוהבי שתייה קלה שאינם מוכנים להתפשר על פחות מהטוב ביותר ומחפשים את האלטרנטיבה למים הרגילים. באמצעות המכשיר החדשני של בר מים מוגזים תמי4 באבל בר אתם יכולים כיום להכין לעצמכם את כל סוגי המים שתחפצו בכל מידת הגזה רצויה.
כולנו מכירים את הסודה המבעבעת, משקה זה הינו בינלאומי ומוכר לרבים עוד ממאות קודמות. עם הקפה או עם התה, לאחר או לפני האוכל, לפני השינה ואפילו סתם כך במהלך יום חם, סודה הינה בין המשקאות המוכרים והאהובים ביותר. אין ספק כי הסודה הרגילה את החך של רובנו ליהנות מטעם ייחודי ומגיוון משמעותי בטעמים שאנו מתנסים בהם אולם עם כניסתם של המים המוגזים יותר ויותר מאיתנו מצביעים ברגליים על הטעם המועדף עלינו. אין ספק שהמים המוגזים הינם בעלי טעם איכותי ותהליך ההכנה הטבעי שלהם מוסיף לא מעט הנאה לשתייה.
בר מים מוגזים תמי4 באבל בר מביא לעולם את הבשורה הבאה בכל הקשור לאיכות המים הטובים ביותר בארץ ובעולם כולו. במקום לשתות סודה העוברת תהליכים תעשייתיים ומגיעה אלינו לפה לאחר שעברה לא מעט שינויים ממצבה הטבעי, מים מוגזים הופכים את חווית השתייה להרבה יותר עשירה ומעניינת. בר מים מוגזים תמי4 באבל בר הינו האפשרות שלכם ליהנות ממגוון עצום של אפשרויות שתייה לפי טעמכם האישי. במקום לשתות סודה מעובדת – תוכלו ליהנות ממים מוגזים בהעדפה האישית שלכם.
תהליך הכנת הסודה כולל לא מעט פונקציות תעשייתיות ולכן אין זה פלא כי איכותם של המים הטבעיים עולה על הסודה פי כמה. העדינות והאפשרות לבחור את מידת ההגזה, מבחר הטעמים והאפשרות ליהנות ממים שלא עבורו עיבוד כלשהו – כל אלו מעניקים ללוגם עולם ומלואו של חוויות הנאה קטנות ומרעננות. בתהליך ההכנה של הסודה למעשה מופעל לחץ על הפחמן הדו חמצני בשילוב מים ולימון, מה שיוצר את הופעת הבועות המוכרות לנו ואת הסודה האהובה.
הסודה לסוגיה השונים עוברת תהליכים של הוצאת מלחים ומינרלים טבעיים על מנת לשלוט בטעמה ולכן מוחדרים לסודה בשלבים מאוחרים יותר מינרלים חדשים וחומרי משפרי טעם. לכן, בבואנו לענות על השאלה סודה או מים מוגזים? חשוב שנטעם את שני הסוגים ונחליט רק לאחר שנכיר את איכויות הטעמים ועדינות ההגזה של שני הסוגים, תהליך ההכנה ועוד.