המים המוגזים הולכים וכובשים עוד ועוד שווקים ברחבי הארץ ובעולם כולו ולא בכדי. אין ספק שטעמם ומרקמם של המים המוגזים הינו ייחודי ומעניק ללוגם את ההנאה המתקבלת מטעם איכותי וטבעי שלא עבד עיבוד תעשייתי כלשהו. מים מוגזים משווקים כיום כמעט בכל קיוסק וחנות, בגדלים שונים -בין אם מדובר בבקבוקים פרטיים ובין אם מדובר בשישיות בקבוקים – את הקסם הנקרא מים מוגזים לא קל לעצור. רבים שואלים את עצמם את השאלה הבלתי נמנעת סודה או מים מוגזים? אין ספק שעל מנת לענות על השאלה הזו צריך לבדוק את הטעמים השונים ולהחליט.
תהליך הייצור של הסודה שונה בתכלית מתהליך הייצור של המים המוגזים אולם אף על פי כן רבים נוטים להתבלבל ולחשוב כי המים המוגזים אינם אלא גרסה מתונה יותר של הסודה. לא כך הם פני הדברים. המתלבטים באשר להבדלים בין הסודה למים חשוב שידעו כי הסודה מיוצרת בתהליך תעשייתי אשר עובר לא מעט מהרגע שהמים מנוטרלים מהמלחים הטבעיים שבהם וכן מהמינרלים ההכרחיים לגוף המוצאים מהסודה ועד לשלב בו אנחנו שותים אותה.
מקור השם סודה הינו סודיום בי קרבונט וזה למעשה פחמן דו חמצני המומס במים ולימון. בהפעלת לחץ ושחרורו הופך הפחמן הדו חמצני לבועות אותן אנו מכירים בתור הסודה. לאחר הוצאת המלחים והמינרלים הטבעיים מהמים ישנו צורך בשילוב מינרלים מחודשים לשליטה בטעמם של המים. למעשה, טעמה של הסודה מושפע רבות מהטמפרטורה בה הוכנה ואפילו מכלי הקיבול אליו היא נמזגה. על מנת ליהנות מהמים המוגזים שלכם או מהסודה רצוי להשתמש במים קרירים מעט מטמפרטורת החדר.
על השאלה סודה או מים מוגזים? חשוב לענות רק לאחר שמכירים היטב את תהליכי הייצור של השניים וכן לאחר שטועמים ומתנסים גם בסודה וגם במים מוגזים של בר מים מוגזים תמי4 באבל בר המאפשר לכל אחד ליהנות ממים מוגזים ברמה גבוהה בכל אחד משלבי היום השונים. אם קמתם באמצע הלילה ומתחשק לכם משקה איכותי, אם אתם צמאים במהלך היום ורוצים להעניק לעצמכם רענון וקירור בימי הקיץ החמים ולחילופין אם אתם יוצאים לטיול ומחפשים משקה איכותי שירענן אתכם במהלך הטיול, מים מוגזים הם הפתרון האידיאלי.
מים מוגזים המגיעים אליכם באמצעות בר מים מוגזים תמי4 באבל בר הינם תוצרת של השקעה, איכות ויוקרה מתמדת בכל אחד משלבי ההכנה. המים המוגזים שלא כמו סודה, מיוצרים במעבה האדמה בתהליכים טבעיים ומקבלים טוויסט קטן נוסף של הגזה לפני רצונכם רגע אחד לפני השתייה. את המים המוגזים אתם יכולים לבחור לפי טעמכם במידת ההגזה, בטמפרטורה ובטעם המתאים לכם.