זהו הרכיב שיגדיר, אולי מעל הכול, את הצלחתו של אירוע מסוים. כשאורחים מגיעים לאירוע, משפחתי ועסקי כאחד, הם מצפים לחוויה חד פעמית. בהיבט הקולינרי, הדבר בא לידי ביטוי בדרישה למנות איכותיות, מקוריות וכאלה שקשה לטעום בנסיבות אחרות. חברת קייטרינג בשרי היא הבחירה הכמעט מובנית מאליה. וכאן בדיוק חברת אסאדו בטבע קייטרינג בשרי נכנסת לתמונה.
על החברה
חברת אסאדו בטבע קייטרינג בשרי נחשבת לותיקה בתחום הקייטרינג בישראל. היא מציעה מגוון רחב של מנות - בשריות וחלביות כאחד - כולן מוכנות בעזרת חומרי גלם איכותיים, טעימות ומוגשות בצורה נעימה לעין. המנות, להן אחראי שף וצוות טבחים מיומן, מוגשות לצד סלטים עשירים ומגוון יינות לבחירה.
כשזה נוגע למנות הבשר, ההכנה נעשית סמוך ככל האפשר למועד ההגשה, ואפילו במהלכו של האירוע. כך, האורחים יכולים להתאים באופן אישי את הבשר לצרכיהם, ולצפות במנה רוקמת עור וגידים לנגד עיניהם. נקודה חשובה נוספת היא שהחברה מאפשרת לבחור במספר דרגות כשרות של התפריט, בהתאם להרכב האורחים.
החברה מעניקה דגש גם לאופן הגשת המנות ועיצובם. הצילחות נעשה באמצעות כלים מהודרים, וניתן להוסיף לשולחנות נרות בעיצובים שונים, סידורי פרחים וכן הלאה. זאת, מתוך נקודה הנחה שבכוחם של מרכיבים אלה לתרום עוד יותר להנאה של האורחים.
על הקשר שבין הבשר לטבע
שירותי אסאדו בטבע מוצעים בכל מקום במדינת ישראל: גני ואולמות אירועים, בתים פרטיים עוד. אולם, אחת ההתמחויות המרכזיות של החברה, ומה שמבדיל אותה מחברות קייטרינג רבות אחרות, היא בהצעת תפריט קולינרי מלא עבור אירועים בטבע, וזאת בכל מקום שניתן להעלות על הדעת: החל מחוף ים, דרך יער ועד לאתר בעל חשיבות היסטורית.
העובדות מראות שבאירועים מהסוג הזה, הבשר משתלב טוב יותר מאשר באירועים אחרים: ההימצאות בטבע הפתוח מגדילה את מגוון האפשרויות בעת ההכנה, בין השאר מכיוון שהתנאים מאפשרים להשתמש בציוד מיוחד לצורך הכנתו. כמו כן, בניגוד לאירועים במקומות סגורים, ריח העשן לא נשאר באוויר, מה שבוודאי תורם לאורחים.
אסאדו בטבע מעניקה ייעוץ קולינרי מלא למארגנים, כמו גם סיוע בנושאים שונים הנוגעים לעריכת האירוע. הליווי של אנשי החברה ניתן לכל אורך הדרך.