לא צריך להיות מומחה לאירועים כדי להבין כי ההיבט הקולינרי שלהם מקבל חשיבות מכרעת, אפילו יותר מרכיבים אחרים שלו. אחת ההחלטות החשובות ביותר שיש לבצע, בהקשר הזה, היא בחירה בשירותי קייטרינג בשרי. אלא שבעצם ההחלטה הזו עדיין לא תגיעו אתם, מארגני האירוע, לנחלה. ישנן מספר פעולות בסיסיות שנדרש לבצע על מנת שהאירוע יהיה המוצלח ביותר, מהבחינה הזו. מה הן כוללות?
בחרו מנות איכותיות ומגוונות
תחום הקייטרינג הבשרי נחשב לרחב בכל קנה מידה. יש מגוון עצום של סגנונות, רמות הכנה ומאכלים שונים שנכנסים כאן לתמונה. לא ניתן למצוא מנה שבטוח שכל האורחים יאהבו באותה מידה, אך בהחלט אפשרי לבחור באלה שיוצרות רושם של מנת גורמה, ואלה שמובטח שיוכנו, קרוב ככל האפשר למועד האירוע, מחומרי גלם טריים. וכן - גם המקוריות היא משתנה חשוב נוסף.
חשוב לזכור, שבסופו של דבר המטרה היא לקלוע לטעמם של כמה שיותר אורחים. אין צורך להמציא כאן את הגלגל, אלא לבחור במנות מוכרות ואהובות באופן יחסי, אך עם כמה "טוויסטים" שיעצימו את חווית האורחים עוד יותר. וככלל, ככל שהיצע המנות המוגשות רחב יותר, כך מתקרבים יותר לעבר השגת היעד החשוב הזה.
נקודה מרכזית נוספת היא שלא ניתן לבחור מנות ללא טעימה שלהן, שתאפשר להתרשם מכל אותן סוגיות שהובאו מעלה. מצד שני, היות ולא ניתן לטעום כל מנה ומנה שמציעה כל חברת קייטרינג, צריך להתכוון מראש לעבר המנות הרלוונטיות ביותר.
אל תזניחו את השירותיות
שירותיה של חברת קייטרינג אינם מסתכמים בהכנתן של המנות בפועל. יש היבט אחר, שצריך לקבל חשיבות, והוא האופן שבו המנות יוגשו לאורחים. כאן, מגוון האפשרויות רחב, ומשתנה בהתאם לרצונות של המארגנים, לאופי האירוע ולתנאי המקום בו הוא נערך. אולמות גדולים במיוחד, למשל, עשויים לכלול אירוע על טהרת הבופה, בעוד באלה הקטנים יותר החשיבות ניתנת בדרך כלל להיות ליחס האישי לכל אורח.
חברת הקייטרינג צריכה, בתיאום עם הלקוח, להציע מענה מלא, וכזה המותאם לצרכים של המארגנים. כמובן שגם יחסי אנוש טובים של צוות החברה הם בגדר חובה ביחס לחוויה של האורחים: ניתן להתרשם מהם בפגישה עם אנשי החברה.