הפיצו כבר הרבה שמועות לא נעימות ולא נחמדות על המיני בר של חברות כאלה ואחרות. בין היתר, מדובר בבעיות שיש להן פתרון מאוד פשוט, והן אף מופיעות בחוברת של המיני בר (ככה שהחברות לא מנסות להסתיר משהו). אם אנשים היו יודעים איך להכין את הסביבה בצורה הנכונה עבור מיני בר שהם קונים לבית או למשרד, לא היו להם בעיות.
למרות השמועות וההשמצות, מיני בר לבית ולמשרד הוא הפתרון הכי קל והכי פשוט כשרוצים לשתות מים נקיים שמתאימים לשתייה, ולא לשתות את מי הברז, שתמיד מלאים באבנית, ובחודשים האחרונים יותר מבעבר.
מיני בר למשרד ולבית חוסך הרבה מאוד כסף. ולא רק כסף, כי אם גם את הצורך להיסחב עם הבקבוקים וגם את הצעקות של החבר'ה בבית או במשרד שדורשים לזרוק את הבקבוקים אך ורק בפח המיועד למחזור שלהם, ולא בפח אחר.
ככל שמספר האנשים שצורכים מים מזוקקים הוא גדול יותר, כך מיני בר הופך להיות עוד יותר נחוץ, הן מהבחינה של העלויות והן מהבחינה של הנוחות. בוא ניקח לדוגמא משרד עם עשרות עובדים. נניח וכל אחד שותה בקבוק של ליטר וחצי במהלך יום העבודה. אם יש במשרד נניח 20 עובדים, יצטרכו לקנות כל יום לפחות 2 שישיות של מים מינרלים, שבמקרה הכי טוב זה יוצא 24 שקלים. ליום!
מיני בר למשרד ולבית עולה הרבה פחות מ 24 שקלים ליום. כמובן שעדיין משלמים על המים שצורכים, אבל זה הרבה יותר זול. וזה גם הרבה יותר משתלם ונוח, משום שלא צריך לשים מים בקומקום החשמלי ולהפעיל אותו. במקום זאת, אפשר פשוט ללחוץ על כפתור ההרתחה של המיני בר, לחכות דקות ספורות, וזהו, יש מים רותחים.
יש גם את האפשרות להתקין מיני בר אנלוגי במקום הדיגיטלי, שגם הוא מספק מים רותחים לצד מים קרים, אבל מידת השליטה בטמפרטורת המים היא קטנה יותר, בעוד שהדיגיטלי מספק הרבה יותר אפשרויות.
לסיכום, לא צריך לזכור למחזר, לא צריך להיסחב עם הבקבוקים וגם לא להוציא הרבה כסף. לחיצת כפתור אחת ויש לנו מים רותחים או קרים לפי בקשה, והכל במחיר חודשי שכל אחד יכול להרשות לעצמו.