אירועים קטנים הם אירועים בעל אופי מיוחד ולכן גם בחירת חברת הקייטרינג אשר תכין את התפריט וצורת ההגשה של האוכל חייבת להיעשות בהתאם. חברת קייטרינג לאירועים קטנים חייבת להיות בעלת ניסיון בהכנת מאכלים המיועדים לקהל מצומצם של אנשים והתאמת תפריט המאכלים לסגנונו ואופיו של האירוע.
קייטרינג בתל אביב- תפריט בהתאמה אישית
ההבדלים בין חברות קייטרינג המספקות שירות לאירועים בינוניים וגדולים לבין חברת קייטרינג לאירועים קטנים יכולים להכריע באשר להצלחת האירוע או כישלונו.
רוב חברות הקייטרינג מציעות תפריטים מוגדרים מראש והלקוח בוחר את התפריט המתאים לו מתוך הקיים. חברת קייטרינג בתל אביב המספקת מאכלים ביתיים לאירועים קטנים תברר מהו אופיו של האירוע ומי קהל היעד המוזמן אליו ותמליץ ללקוח על תפריט המותאם לאירוע. הלקוח הוא זה שיבחר באם לאמץ את הרעיונות של חברת הקייטרינג או לבקש כי החברה תכין עבור האירוע מתכונים ספציפיים. חברת הקייטרינג תפעל בהתאם לרצונו בהתאמה מלאה לדרישות הלקוח. התאמה אישית של התפריט לאופיו של האירוע תבטיח את שלמות האירוע וחוויה קולינרית מושלמת אשר תתמזג עם העיצוב של האירוע והאווירה בה הלקוח מעוניין.
קייטרינג בתל אביב - טריות האוכל
חברות קייטרינג אשר מציעות שירותים לאירועים מכינות את המנות הנדרשות מראש וזאת על מנת לייעל את תהליך ההכנה ולעמוד בלוח הזמנים. חברת קייטרינג המספקת כמות מצומצמת של מנות לאירועים קטנים תכין את המאכלים ביום האירוע וזאת על מנת שטריות המאכלים תורגש בכל טעימה.
חשוב לשים דגש על בחירת חברת קייטרינג אשר משתמשת בחומרי גלם איכותיים וטריים, דבר אשר משפיע באופן ניכר על טעמי המאכלים המוגשים. קחו בחשבון כי ישנן חברות אשר מזמינות חומרי גלם שונים בכמות מסחרית, (כמו למשל פירות וירקות) פעם בחודש וזאת על מנת להוזיל את עלויות החומרים ולהבטיח כי החומרים יספיקו להזמנות הצפויות לאותו חודש. התפקיד שלכם הוא לוודא כי אתם בוחרים בחברה אשר דואגת לחומרי גלם איכותיים וטריים, שכן יש לקחת בחשבון כי מדובר בקהל מצומצם של אנשים אשר ישימו לב לטעמם ולטריות של כל המאכלים ובהתאם יתרשמו מכם או מהחברה אשר עורכת את האירוע.
קייטרינג חלבי או בשרי- סגנון והתאמה
חברת קייטרינג איכותית ומקצועית אשר מציעה מאכלים לאירועים קטנים בעלי אופי מסוים, תיפגש עם הלקוח על מנת ללמוד על אופי האירוע, צרכיו של הלקוח, דרישותיו וקהל המוזמנים של האירוע. בהתאם לשיחה עם הלקוח היא תבצע אפיון מדויק של האירוע ובהתאם תגיע להכרעה באשר לצורת ההגשה המתאימה, הכלים בהם יוגש המזון, צוות המלצרים וסוגי המנות אותם היא תציע ללקוח.
התפריטים וצורת ההגשה לאירוע יום הולדת לקהל מצומצם יהיו שונים מאשר אלו שהיא תציע למסיבת קוקטיל עסקית . בנוסף, החברה תברר האם מיהו קהל היעד, האם מדובר באנשי עסקים, קהל שומר כשרות, קהל המשתייך לעדה מסוימת והאם מדובר בקהל המורכב ממבוגרים או מקהל המשלב בוגרים וילדים. בהתאם לכל אלו היא תציע קייטרינג חלבי כשר, קייטרינג בסגנון בישול אירופאי ועוד.