היום ניתן למצוא שלטים מסוגים שונים ובטכנולוגיות שונות.
הקדמה הביאה עימה את האנרגיה הסולארית, גופי לד, עולם של מסכים ומקרנים אשר בסופו של דבר יוצרים שלט אשר מהווה חלק אינטגרלי בעיצוב פנים וחוץ של המקום.
היום ניתן למצוא מגוון פתרונות להבלטה מקסימלית של בית העסק, ולנוחות של עדכונים שוטפים על מבצעים והנחות, וכמובן חיסכון משמעותי בעלויות צריכת החשמל והתחזוקה השוטפת.
סוגי שילוט
שילוט פנים: מתייחס לשילוט הפנימי של המבנה וכולל בתוכו את שלטי ההכוונה, שלטים קטנים לחדרים ולחללים השונים, שלטי אזהרה, ועוד.
למעשה כל השלטים הקטנים או הגדולים שאנו רואים בכל בניין משרדים ואף מגורים.
ניתן להשתמש במגוון חומרי גלם כגו זכוכית, נירוסטה הדפסות על סוגים שונים של חומרי גלם ועוד.
שלטים מוארים: לרוב מדובר בשלטים אשר יכולים להיות כאותיות מוגדלות או כגוף גדול אחד כגון שלטי חוצות, ושילוט רחובות, כאן ניתן היום ליהנות מטכנולוגיות כגון תאורת לדים, שלטים סולארים טכנולוגיות אלו הינן חסכוניות ביותר במהלך השנים בהוצאות החשמל והתחזוקה הזולות. כאשר מתקינים שילוט סולארי לפעמים גם חוסכים את עלות הכנת תשתית החשמל, לרוב זה מועיל בשלטים זמניים כמו בפרוייקטים של מע"צ.
איכות וביצוע
כמו כל דבר גם כאשר מתכננים את השילוט לבית העסק או לבניין משרדים צריך לקחת בחשבון לא מעט נקודות.
תכנון ראשוני של פרוייקט השילוט הוא המרכיב החשוב ביותר בכל התהליך, כל שגיאה קטנה יכולה לגרום ללא מעט בעיות ותקלות, בזמן ההרכבה וכמובן במהלך הזמן.
תכנון נכון צריך להתייחס לכל הנקודות החשובות כגון:
צריכת חשמל
מיקום השילוט.
סוג חומרי הגלם
יכולות תחזוקה שוטפות. שלא יידרש מנוף כדי להחליף גוף תאורה ואם כן נדרש יש גם שלטים גבוהים מאוד, אזי שזה יהיה אחת למספר שנים.
כמובן עיצוב גרפי של המוצר הסופי.
ברגע שיש תוכנית הנדסית ברורה של כל פרוייקט השילוט אז כל עבודת ההתקנה צריכה להיות קלה.
כמובן שזה גם תלוי בצוות המבצע לכן רצוי לבדוק היטב מי החברה אשר עומדת מולכם, מה הניסיון שלה וכמובן היכולות.