תפקידיו של הווטרינר ענפים. מלבד היותו רופא שמטפל במחלותיהם של בעלי החיים השונים, הינו גם אדם אשר בחר להקדיש את חייו לאחרונים. בעידן בו האנושות מגלה סבלנות ואהבה, כלפי בעלי חיים. מעמדו של הווטרינר הופך להיות מרכזי וחשוב, עבור כול משפחה, ילד ובוגר המגדלים בביתם בעל חיים.
בעלי החיים הפופולאריים לגידול, הינם כלבים וחתולים. לפיכך נדרש לאתר וטרינר מקצועי, אמפטי וכזה שיהיה זמין גם בעבור טיפול SOS לחיית המחמד שלכם. וטרינר באר שבע עורך חיסונים תקופתיים, עיקור בעלי חיים ושאר טיפולים קונבנציונאליים להם זקוקים בעלי החיים.
עבודתו של הווטרינר
מי מכם שמגדל כלב, חתול או אפילו חולדה... מודע לעבודתו הקשה של הווטרינר. בשונה מרופא שמטפל בבני אדם. הווטרינר צריך לאתר, את סוג המחלה או הפציעה ממנה סובל בעל החיים. בעוד בני האדם יודעים לתאר את סבלם, כאבם וסימפטומים שונים של מחלות שכיחות.... בעל החיים אינו עושה זאת. לכן על וטרינר באר שבע, לאתר את המחלה באופן ממוקד ובתוך כך להעניק טיפול, ניתוח וכדומה לבעל החיים.
מדובר באחד המקצועות הרחבים בעולם המודרני, שתופס תאוצה ומקום חשוב בחיי האדם דווקא. בגלל החמלה והרצון, לגדל בעל חיים ולהעניק לו חיים טובים לצד האדם. כאמור, בכול עיר ניתן לקבל טיפולים ומתן טיפול תרופתי באמצעות הווטרינר העירוני. מאידך, וטרינר באר שבע פרטי, זמין במרבית שעות היום לקבל בעלי חיים לכול טיפול, התייעצות ואפילו הסתכלות בעקבות חששותיכם לבעל החיים בעקבות התנהגותו שונה בימים האחרונים.
הקשר בין אינטליגנציה רגשית לבין בעלי חיים וילדים
מחקרים רבים, מצביעים על חיזוק האינטליגנציה הרגשית, כאשר ילדים חיים בסביבת בעלי חיים. כאשר ילד או ילדה גדלים יחד עם כלב או חתול בסביבה הביתית שלהם... הם הופכים לילדים יותר סבלניים, אחראים ואוהבי אדם.
גידול בעלי חיים הוכח כדרך טובה ויעילה, כטיפול לבעיות: קשב וריכוז, אוטיזם, היפראקטיביות, דיסלקציה ועוד בעיות דומות. לפיכך, ניתן לראות היום מרכזים גדולים וקטנים מטפלים בילדים אלו, באמצעות מגע וטיפול בבעלי חיים.
בעל חיים שמעניקים לו אהבה, יודע להחזיר בכמויות שלא ניתן לתאר בכמות קטנה של מילים. ילד יודע להיפתח ולשחרר סימפטומים רבים, הגורמים לו להתנהגות שונה ובתוך כך, להתגבר על ליקויים מהם הוא סובל. וטרינר בבאר שבע , מטפל בבעלי חיים שילדים מגדלים גם כשהמטרה הראשונית הייתה לקות למידה או התנהגותית.
רוצה לדעת יותר? גישה למטה...