לאחרונה יותר ויותר אנשים מחליטים להתחתן במסעדה ולא באולם אירועים, חלק מהזוגות רוצים חתונה מיוחדת ושונה, לחלקם מעט מוזמנים, חלקם התחתנו ברבנות ומחפשים מקום לארוחה שאחרי, חלקם עורך מסיבה קטנה "בשביל" ההורים ולחלקם זה פשוט נראית החתונה האידיאלית.
החלטתם לקיים חתונה קטנה במסעדה, דעו חתונה במסעדה היא אירוע לכל דבר ועל מנת שהאירוע יצליח יש להתייחס לכך בכובד ראש. דבר ראשון, בדיוק כמו בבחירת אולם, על בני הזוג ללכת למספר מסעדות ולהחליט איזו מהן הכי רלוונטית. על מנת לעשות זאת על הזוג לברר באילו מסעדות מקיימים אירועים, אילו מסעדות סוגרות את שעריהן לאירוע ולעיתים (במידה שמספר המוזמנים מאוד מצומצם)לבדוק לאילו מסעדות חדר פרטי שמספיק גדול ומרווח שלמספר המוזמנים.
לאחר שבני הזוג מצאו מספר מסעדות העורכות בכותליהן אירועים הגיע הרגע לסינון המסעדות על פי מספר קריטריונים: מיקום גיאוגרפי של המסעדה, המזון המוגש (חלבי/בשרי/איטלקי/יפני וכן כשר/לא כשר) מראה האולם, עיצוב האולם וכו....
סיננתם? יופי! הגיע לתאם פגישה עם מנהל אירוע. מנהל האירוע יסביר לכם על האירועים במסעדה, יעזור בבניית תפריט רלוונטי וייתן לכם הצעת מחיר. זכרו לשאול מספר שאלות, האם המלצרים כלולים במחיר המנה? כמה מלצרים בכל שלוחן? האם האלכוהול תוצרת חוץ?האם מקצים שומר בכניסה לביטחון המוזמנים? האם יש חניה מסודרת? במידה ואתם מעוניינים בזמן לריקודים בדקו שיש מקום לרחבה שתספיק לכלל המוזמנים.
קחו לתשומת לבכם, מסעדה לעומת אולם שנועד לאירועים (כגון חתונות) נותנת שרותי הסעדה ולכן לא תמיד יש לה דברים שגרתיים לחתונה, כגון: תאורה והגברה שמתאימה לאירוע, מעצב, מספיק מקומות חניה, שומר, מנקה שירותים לאורך כל האירוע, כספת, מספיק מקום ברחבת הריקודים והכי חשוב חופה – במידה ואין את אחת הפונקציות תצטרכו לדאוג לה באופן אישי.
מכאן רק נשאר לאחל בהצלחה ושיהיה בזל טוב למתחתנים