לעיתים הבחירה בין מנות חלביות לבשריות מהווה את הבלבול בבחירה בין הקייטרינגים השונים, למעשה המחירים של המנות בקייטרינג בשרי אינן הרבה יותר יקרות מאלה של קייטרינג חלבי, עם כך ראוי לבדוק מהו אופי האירוע, התזמון והמקום.
קייטרינג חלבי יכול לתת לנו את המענה האופטימלי כאשר אנחנו רוצים לעשות אירועי יום, במיוחד כאשר מדובר בסופ"ש ומעוניינים לתת לאורחים שלנו ארוחת צהריים קלה ולא כבדה, כדי שיוכלו לגשת לארוחת שישי על בן בעל קיבלות נוספת.
קייטרינג חלבי יכול לסייע אפוא באירועים בהם אין מקום לעשות על האש ולחמם את הבשרים, בכל מקרה מומלץ באירועים שבהם מוגשים בשרים שהבשר יוכן במקום ולא יגיע מחומם, כולם יודעים מהי איכות של חזה עוף שמגיע מחום לאירוע.
קייטרינג בשרי חייב לתכנן היטב את מהלכיו מכיוון שהאומנות בעשיית הבשר הרבה יותר גדולה מהאומנות בעשיית המנות החלביות, לשם כך מומלץ לבדוק היטב את הספק הבשרי במידה ובכל זאת תחליטו לבחור את הקייטרינג הבשרי לאירוע.
מנות קבלת הפנים בקייטרינג בשרי הן בדרך כלל חזה עוף מוקפץ המכונה פתאי תאילנדי, המוגש בצלוחיות קטנות על מנת לא לסתום את התאבון של האורחים על התחלת האירוע.
בתפריט החלבי לרוב מגישים נשנושים על קרקרים ומנות רול צמחוניות המורכבות בעיקר מירק, יוגורט ודומיהם.
מנת ביניים בקייטרינג בשרי היא לרוב פרגית משולבת עם תפוחי אדמה ואורז, או סטייק אנטריקוט עם אותן התוספות, סלטים (ירקות, מטבוחה, חומוס) ומגוון רחב של לחמים.
המנות החלביות הן לרוב פסטות מרוכזות בשמנת פטריות או רביולי בשמנת ובטטה, מומלץ לבחור את המנה המקובלת אצלכם במשפחה על מנת לענות על מרבית הדרישות.
היופי במנות הבשריות הוא שמרבית האנשים אוהבים לאכול את העוף ובמידה ולא הבשר היא אלטרנטיבה מעולה.