טיפים לניקיון משרדים חלק ג
הנוחיות:
לא בכל המשרדים ישנן אסלות סמויות שמאפשרות לחברת הניקיון גישה יותר נוחה לשטיפה וניקוי
מאחורי האסלה ובפינות. ברוב המשרדים ישנם אסלות עומדות שחברות הניקיון לא תמיד יגיעו לצד האחורי של האסלה תוצאה שכזאת מביאה לחממה של חיידקים במקום הכי אינטימיים שלנו .
לכן יש להעיר את תשומת הלב של חברת הניקיון שנותנת לכם שירותי ניקיון למשרד לטפל במקומות אלה כמו כן לנקות את כל האסלה כולה עם אקונומיקה מידי יום,כמו כן לנקות את הניאגרה
ואת פח האשפה ממעל ומבפנים יש לנקות גם את ידיות הדלת ואת קירות השירותים על מנת שהשירותים שלנו יהיו מקום נעים יותר ובריא יותר לשהות בו.
פחי האשפה במשרד
בכל משרד יש מספר גדול של פחי אשפה ליד כל עובד ועוד 2 פחי אשפה גדולים בד"כ אחד במטבח ואחד נוסף במסדרון החברה .חשוב לשטוף את פח האשפה במטבח אחת לשבוע מבפנים ומבחוץ .
עובדי המשרד לרוב זורקים את כוסות הקפה שלהם לתוך פח האשפה שעומד לרשותם ולעיתים נשפך גם על פח האשפה עצמו ,לא די בלשים שקית שתסתיר את הכתמים שנוצרו ולהמשיך הלאה אפשר אחת לשבועיים לכל היותר לעבור עם סמרטוט שתשמש למטרה זו כדי לנקות כתמים אלו .
דלת הכניסה למשרד:
אם במשרד ישנה דלת מזכוכית יש להבריק אותה טוב טוב עם חומר לחלונות ולא עם עיתון (עושה סימנים)ולנגב עם מטלית מיקרופייבר על מנת לקבלת תוצאה יפה ונקייה ותשמור על הברק של הדלת כמו ביום הראשון שלה.
שולחנות המשרד:
חשוב להתאים את חומר הניקוי לסוג המשטח של השולחן ולנגב עם סמרטוט מיקרופייבר לייבוש .
חברת ניקיון משרדים מקצועית תדע לתת לכם שירות ניקיון למשרד איכותי ונקי .
ניקיון המטבח במשרד :
ניקיון הכלים –בין הדברים החשובים בשירותי ניקיון למשרד וקשור באופן ישיר גם לבריאותם של עובדי המשרד אז איך מנקים כלים נכון ? ראשית ישנם משרדים שיש להם מתקן קטן במטבח עם מים וסבון
ואשר משמש לביתו של כרית הפלא ,באם יש לכם מתקן כזה חשוב לנקות אותו יום יום לשים סבון כלים איכותי ומים חדשים ,את כרית הפלא חובה להחליף כל שבוע אפילו אם עדיין היא נראית במצב טוב לא להתקמצן בקטע הזה ! פעולות שאסור לעשות הם לנקות עם אותה כרית פלא שמשמשת לניקוי הכלים היא לנקות איתה את השיש ולאחר מכן לנקות איתה את הכלים.יש לקחת סקוטשברייט דק במיוחד שעושה את העבודה הזאת הרבה יותר טוב מכרית הפלא ,ולשים אותו מתחת לכיור לשימוש בפעם הבאה .
ניקיון המקרר :
יש לנקות את המקרר אחת לשבוע ולזרוק דברים שנשכחו שם במהלך השבוע.
אחת לחודש יש לנתק את המקרר מהחשמל בד"כ בסופשבוע ולנקות את הפריזר.
פח האשפה במטבח : יש לשטוף את הפח שטיפה יסודית אחת לשבוע וכמובן להחליף שקית יום יום.
מיקרוגל :
לנקות אותו יסודי מינימום אחת ליומיים .
מכונת קפה :
יש לנקות אותה יום יום ולשפוך את העודפים שנשארו .
אחת לשבוע :
לנקות יסודי עם טיפה אקונומיקה עדיפות למבושמת ואיכותית את השיש עם הסקוטש' (מתחת לשיש זוכרים ?) לנקות גם מתחת את מכונת הקפה ואת התמי 4 או מתקן מים אחר ולעבור עם סמרטוט נקייה עם מים וקצת חומר ניקיון איכותי .
הכיור במטבח :
לנקות אותו יום יום עם אקונומיקה .
ארונות המטבח:
אחת לחודש להוציא את הדברים ולנקות יסודי עם חומר שמתאים לעץ המטבח.
אם תתמידו בזה אין ספק שהמטבח שלכם יהיה מקום נעים לשהות בו ולפעול בתוכו.
ולסיכום חברת ניקיון משרדים מקצועית נותנת תוצאות בשטח !