אינכם בטוחים שעבודת הגמר או הסמינר שלכם מספיק ברורים? אינכם שבעי רצון מאיכות הכתיבה שלכם? אתם מפחדים שהמסרים והמסקנות ילכו לאיבוד בגלל ניסוח מסורבל? השקעתם שעות של יזע ודמעות בכתיבת העבודה האקדמית...
אי אפשר להתעלם מהעובדה שהעברית היפה הולכת לאיבוד. המסרונים, הצ'אטים, הסלנג, שיבושי היום יום וכדומה, דוחקים לאט ובטוח את מקומה של העברית התקנית והגבוהה. הדבר בא לידי ביטוי, בספרים, בתרגומים, בתוכניות הטלוויזיה, בעיתונים, במגזינים, ברשת האינטרנט וכמובן שגם בעבודות האקדמיות. העברית האקדמית ממשיכה להיפגע קיים פער גדול בין רמת השפה והניסוח של כל אחד ואחד מאיתנו, לבין הרמה האקדמית הנדרשת מסטודנטים. צודקים המוסדות האקדמיים שאינם מושפעים מהשינויים בשפה העברית ובכך שהם אינם מתפשרים, אלא שומרים על הקריטריונים הגבוהים והדרישות הנוקשות שלהם מהסטודנטים.
לאף אחד מהמרצים אין ספק שרמת הכתיבה של העבודות האקדמיות הולכת ויורדת משנה לשנה ורבים מהם אינם מהססים לקזז ובגדול בציון הניתן לעבודה האקדמית בגלל אופן הכתיבה שלה. בין אם מדובר, בירידה גורפת ברמת השפה, בהפרעת קשב כזו או אחרת ממנה סובלים יותר ויותר סטודנטים, או פשוט במחדל שהתחיל ביסודי, נגרר על פני התיכון והגיע לידי ביטוי בעבודות האקדמיות של הסטודנטים - הבעיה נותרת בעינה.
קיימות ארבע רמות של עריכה לשונית ואתם תקבעו מה הרמה שמתאימה לכם, בהתאם לצרכים שלכם: הגהה, ליטוש, עריכה יסודית ושכתוב של כל העבודה:
1. התקנה והגהה - התערבות מעטה בתוכן העבודה - האחדת הטקסט מבחינת הלשון ומבחינת חזות הטקסט. קרא עוד
2. ליטוש - התערבות בינונית בתוכן העבודה- כולל את כל המפורט בדרגת עריכה 1 ובנוסף התייחסות לדקדוק ותחביר הטקסט.
3. עריכה יסודית ומקיפה - התערבות יסודית בתוכן הטקסט - כולל את כל המפורט בדרגת עריכה 2, ובנוסף טיפול בתוכן עצמו.
4. שכתוב - כתיבה מחדש של העבודה.
שפרו את ציונכם משמעותית בעזרת המומחים של ערעור פלוס! לחץ כאן לקבלת הצעת מחיר