תפריט צמחוני
אנשים צמחוניים הם חלק בלתי נפרד מהחברה. אנשים אלו אינם מסוגלים בתפיסתם לאכול מנות בשריות מתוך אידיאולוגיה או סלידה כזאת או אחרת. גם את אנשים אלו מכבדים בעלי האולם אירועים או גן אירועים, וכל תפריט מאפשר תוספת של תפריט צמחוני קטן לאורחים הצמחוניים.
יתרונות תפריט בשרי באירועים
דבר ראשון, האוכל הבשרי הוכח כטעים ומזין הרבה יותר מהמזון החלבי. כבודו של האוכל החלבי מונח במקומו, אך מאכלים בשריים עשירים בוויטמינים ובעלי טעמים מגוונים יותר. דבר שני, אוכל בשרי משביע יותר, וזמן העיכול שלו ארוך. גם הרגשת השובע נשמרת לאורך זמן רב ומספקת ביותר. לסיום, ישנו מגוון רחב מאוד של סוגי בשר ומנות בשריות, רטבים בשריים, תוספות ועוד. אולם אירועים או גן אירועים מגישים היום, החל מחזה עוף ועד לסטייקים משובחים ומגוונים. בנוסף, תוספות ורטבים שונים מתאפשרים להגשה על הבשר או לצידו ומקנים תוספת טעם משמעותית לבשר.
יתרונות בופה חלבי באירועים
דבר ראשון, בופה חלבי מתאים גם לאנשים צמחוניים ובכך מונע בישול והכנה נפרדת של מאכלים לצמחוניים. דבר שני, אפשריות הקינוחים החלביים, טעימים יותר. לאור שמירת הכשרות, תפריט בשרי אינו מאפשר קינוחים חלביים, כמו בופה חלבי, המאפשר שילוב קינוחים חלביים טעימים במיוחד המסיימים כל ארוחה עם חיוך.
דבר שלישי, בופה חלבי ידוע בסיבים תזונתיים רבים המצויים בגבינות ובמאכלים חלביים. סיבים תזונתיים אלו עוזרים לשמור על אורך חיים בריא ופעילות מערכת עיכול טובה יותר. לבופה חלבי ישנו שפע של מאכלים כגון קישים, פשטידות, פסטות, סלטים צבעוניים המכילים גבינות ועוד מגוון רחב של מאכלים טעימים ובריאים.
תפריט בשרי אל מול בופה חלבי המוגשים ע"י אולם אירועים או גן אירועים, הינם דילמה רצינית אותה חווה כל בעל שמחה טרם קביעת תפריט האירוע. חשוב לציין כי פופולארי יותר להגיד תפריט בשרי, אך גם תפריטים חלביים נכנסים לאט לשוק השמחות והחגיגות, כשיותר ויותר אירועים עושים שימוש בבופה חלבי.