המשקאות בבר אקטיבי חייבים להיות משקאות מגוונים, מעניינים ורצוי שיהיו מתוצרת מוכרת לקהל הרחב כמו מותגים אהובים על הקהל הישראלי למשל. כך רצוי שכל בר אקטיבי יחזיק כמה מותגים ידועים ואהודים על הקהל הישראלי. בוודקה רצוי שיהיה סמירנוף או אבסולוט ולמיטיבי לכת והמשקיענים רצוי שיחזיקו אפילו וודקה מסוג ואן גוך או גריי גוס.
בקטגורית הוויסקי, שיבאס הינו מותג שאהוד מאוד על הקהל הישראלי ולא צריך לקנות אותו בדרגות יישון ותיקות למדי, אלא מספיק את הסגנון הסטנדרטי והאהוד על הקהל הישראלי.
כמו כן, ניתן גם להחזיק וויסקי מסוג ג'וני ווקר או ג'ק דניאלס הבורבון המפורסם.
בחטיבה של הבירות, אין צורך להחזיק בירות רבות מחביות, אלא בירות מסוג גולדסטאר, טובורג או קרלסברג אשר נחשבות למפורסמות ולאהודות ביותר על הקהל הישראלי. בירות אלו ממזיגה יהיו בסיס הולם למזיגת משקאות בירה באירוע. כמו כן, ניתן להחזיק בתור אקסטרה גם כמה בקבוקים מסוגים שונים של בירות אולי קצת מיוחדות יותר.
בסגנון של היינות, כמובן שחובה על כל בר אקטיבי להחזיק בארסנל כמה יינות לבנים, אדומים ולפי הטרנד החדש אשר תופס את ישראל בשנים האחרונות זהו היין המבעבע. היין המבעבע הידוע בשמו קאווה, אהוד מאוד על הקהל הישראלי ובמיוחד על נשות ישראל.
בר אקטיבי אשר מעוניין לתת מענה הולם לאורחי האירוע ובאי האירוע על כל הסוגים השונים של אלכוהול מוזמן גם להחזיק באספקתו גם אפרטיף, משקה אלכוהולי המתאים לפני ארוחה ומוגש יחד עם המתאבנים לפתיחת התיאבון. משקאות אלו בדרך כלל מפורסמים במותגים של קמפרי, צינזנו, מרטיני, וורמוט ואפילו משקאות האניס השונים כמו ערק או אוזו.
משקאות דג'יסטיף הינן משקאות המתאימים לסוף הארוחה ומסייעים למערכת העיכול לאחר הסעודה הגדולה של ארוחת הערב באירוע. כאן לדוגמא ניתן להשתמש ולהגיש במשקה הייגרמייסטר האהוד על הקהל הישראלי והוא למעשה משקה אלכוהולי המבוסס על צמחים.