|
|
|
|
|
חברות קייטרינג הגשה אישית או בופה?
|
|
|
קייטרינג בהגשה אישית – היתרונות של השיטה הזאת הם שהיא מתאימה לקהל המבוגר יותר. אין צורך לעמוד ולהתלבט, המלצר מביא את המנה המבוקשת ישירות אליכם לשולחן, וכל החוויה סובבת (בין הריקודים כמובן) סביב השולחן. החיסרון הוא שאם לא מסתובבים בין האנשים, חווית האירוע נשארת סביב השולחן, ולקהלים החמים יותר שאוהבים להתערבב בכל הזדמנות אפשרות זו תהיה פחות מושכת.
קייטרינג בבופה – היתרון הגדול של הקייטרינג המוגש בבופה הוא המחיר. ברוב המקרים הגשה קבוצתית בבופה תהיה זולה בהרבה מהגשה אישית, מכיוון שמדובר בכמות מלצרים קטנה יותר מהכמות הדרושה להגשה פרטנית. בנוסף, האורח יכול לבחון את המנות השונות בעיניו ולא רק לשמוע מהמלצר את שם המנה ולהחליט על פי המילים. אפשרות זו מותאמת יותר לקהלים צעירים וחמים, שאוהבים להסתובב, לטעום, ובסופו של דבר גם לאכול קצת מהכל.
אישורים
חברות הקייטרינג המספקות שירותי הסעדה לאירועים שונים וביניהם שירותי הסעדה לחתונות נדרשים לאישורים מתאימים מגופים שונים. אישור ממשרד הבריאות על טיב המזון ועל הביקורות הקפדניות של המשרד הוא הכרחי על מנת לדעת כי אכן מדובר בחברה המסוגלת לספק שירותי הסעדה העומדים בסטנדרטים של איכות, של ניקיון, של היגיינה ושל בריאות. אישור כשרות הוא דבר נדרש במידה ומדובר בקהל דתי או שומר מסורת. כשמדובר בחתונה, ברוב המקרים יהיה אחוז מסוים של שומרי מסורת, ולכן כדאי לבחור חברת הסעדה בעלת תעודת כשרות בכל חתונה על מנת להתחשב בכל האורחים. במידה ומדובר בקהל דתי או אפילו חרדי, יש לבחון ולהקפיד כי תעודת הכשרות תהיה בדרגת החומרה המתאימה לקהל ולדרישות המסורתיות שלו. אישור חשוב נוסף שכל חברת קייטרינג צריכה להחזיק הוא אישור על תעסוקה. בין אם עוסק מורשה או חברה בע"מ, חברת קייטרינג מחויבת להוציא ללקוח חשבונית עם קבלת התשלום.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מאמרים נוספים מאת רייט קליק
מאז ומתמיד חיפשו אנשים כיצד יוכלו להתעשר מהחזקה בנכסים פיזיים או פיננסיים. אחת ממטרות ההחזקה בנכסים מסוגים אלו, היא רווח כספי מהשבחתם או מעלייה בערכם.
|
בשנים האחרונות תופעת פתיחת העסקים הפרטיים הופכת לפופולארית יותר, לא רק בגלל החופש מהבוס שאומר לנו מה לעשות, אלא גם בגלל חלומם של עצמאיים להיות בעלי עסק פרטי שיניב להם רווחים ויקרב אותם לעושר המובטח.
|
ציוד נלווה להשכרה באירועים כולל את הציוד שאינו נכלל בציוד הכללי, הכולל כלי הגשה, כלי אוכל אישיים, טקסטיל, במות, ריהוט להשכרה וכדומה. הציוד הנלווה כולל פלטות לחימום במרכז המזנונים, אלמנטים לעיצובים שונים, פלטות למזנונים עצמם, וכיוצא בזה.
|
השכרת ציודים לאירועים עשוי להישמע כצעד מסובך מאוד הכולל אינספור חיפושים ותיאומים, איסוף והחזרה. אבל למעשה השכרת ציוד לאירועים הוא צעד פשוט ביותר ומיטב החברות מספקות שירות מלא של יעוץ, תכנון כמויות, תכנון לוגיסטי ועוד.
|
ציוד המוגדר "ריהוט" כולל בחובו שולחנות אוכל, כיסאות, שולחנות מזנונים ובופה, עמדות שונות למטרות שונות וכדומה. בכל פריט ריהוט להשכרה יש שימוש שמתבקש, היות ולאירועים רבים המופקים, הן באופן פרטי והן על ידי הפקות שונות, קטנות או חסרות ציוד משלהן, יש צורך בפריטי ריהוט להשכרה.
|
במות לאירועים הן במות למטרות שונות, שבהן אפשר לעשות כל שימוש, שלעיתים מחויב באירועים שונים, ולא לכל חברות ההפקה או בכל גני האירועים והאולמות קיימות במות בגדלים ובסגנונות שונים.
|
מבלי להתכוון, מעבר לשמחה, למוסיקה, להופעות ולנאומים, חלק גדול מתוך חווית האירוע תופס האוכל. אחד הדברים הראשונים שמתכננים בהפקת אירוע הוא סוג האוכל, אופן הגשת המנות, בחירת קייטרינג או בישול ביתי ועוד.
|
מאמרים נוספים בנושא קייטרינג
|
אוכל הוא לא משחק של ילדים, ועם ארוחה ברמה גבוהה שאותה מייעדים להגיש, זה בהחלט מותר לפנק ולהתפנק עם שירותי גורמה לאירוע שלא חוגגים בכל יום בחיים.
|
בחיים ישנם אירועים רבים -
ברית מילה, זבד הבת, בר מצוה, בת מצוה, חתונה, חנוכת בית, יום נישואים, ימי הולדת , הכנסת ספר תורה ולצערנו גם אזכרות.
|
פירות טריים וחתוכים לאירועים
|
באנגלית אומרים Everything's count – הכל נחשב, וזה בדיוק מה שאתם צריכים להבין לגבי האירוע הקטן שאתם עורכים – הכל נחשב, החל מזהות המוזמנים והקשר ביניהם ועד צבע המפיות והמפות על שולחנות האוכל. מעבר לכל מרכיבי ההפקה, ויש רבים כאלה, לאוכל ישנו תפקיד חשוב ומכריע בחוויה שתוכלו ליצור לאורחים שלכם באירוע קטן ואינטימי, ואם אתם הולכים על קייטרינג בסגנון בשרי מובהק, זה עוד יותר משמעותי.
|
אם יש לך אירוע מיוחד כגון מסיבת רווקות הם יכולים לעשות מגשי אירוח לאירועים קטנים מדהים של מזונות אצבע בשבילך וכל החברות ייהנו כי מאירוע טעים לפי נושא נבחר ורלבנטי.
|
ישנם כל מיני סוגים של אירועים, אך באירועי חברה למשל, יש לשים דגש גם על הפרטים הגדולים אך גם על הקטנים. יש לקבוע תחילה את מטרת האירוע, כמה מוזמנים יגיעו, התקציב המתאים להפקת האירוע, מסרים שונים שאתם מעוניינים להעביר ועוד. המסגרת התקציבית, הינה קריטית לאירוע
|
|
|
|
|