רוית חן - שף קונדיטור
כיצד הגעתי לעבוד עם ילדים בבישול וסדנאות:
באחד מזיכרונות הילדות הראשונים שלי, אני עומדת מול אמי במטבח ומתחננת:אפשר לעזור?
לראשונה הכנתי לבד כדורי שוקולד ואפיתי עוגיות בטוסטר אובן.
אניזוכרת את הסיפוק שהרגשתי כשרצתי לחלק את העוגיות לשכנים...והם ביקשו עוד!
לימים הפכתי את אהבת ילדותי למקצוע ופניתי ללמוד קונדיטאות בביה"ס הגבוהלמלונאות "תדמור".
היום אני כ-16 שנה במקצוע הקונדיטוריה האפייהוהבישול.
עד שנת 2007 עבדתי כשף קונדיטורית באולמות וגני אירועים ידועים ,בהם הייתיאחראית על כל הענף המתוק: עוגות, עוגיות, קינוחים, עוגות מעוצבות ומפוסלות, אנימפסלת בסוכר ובשוקולד, ועוסקת גם בניפוח סוכר.
כמה מהמתכונים האהובים עלי פותחובמטבח הביתי ונוסו על-ידי ילדיי.
עם התבגרותם של ילדיי החלטתי לחזור ולהתרכזבעולמם של הילדים וללמד אותם להיות טבחים וקונדיטורים צעירים.
כיום אני מתמקדת בסדנאות אפייה ובישול לילדים ובנינוער ופעילויות לימיהולדת ואירועים מיוחדים.
הפעיליות מתאימות גם למבוגרים כגון מועדוניקשישים למינהם אשר מוצאים דרך לתעסוקה ושבירת השיגרה היומית
וילדים אשר סובליםמבעיות מוטוריקה והתפתחות העבודה במטבח נותנת להם את האפשרות לחוש,ולהיותיצירתיים.
אני מאוד נהנת לעסוק בתחום המשלב את כל האהבות שלי ושמחה להעביר אותםלדורות ההמשך...
לצפייה בעבודותלדוגמא לחץ כאן לסרטון דוגמא חוגי בישול בקניון סרט בנושא יום הולדתבסגנון קרב סכינים
ליצירת קשר לחץכאן