רבים מהצרכנים נתקלים מדי יום בתוויות מוצרים המציינים מספרי E של רכיבי מזון. מספרים אלו יוצרים לרוב קונוטציות שליליות בעיקר בשל העובדה שהצרכן הפרטי שקורא את תווית המוצר אינו מכיר את משמעות המספרים.
למאמר המלא...
|
אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות אדם מהישוב ובייחוד זה שאובחן כחולה צליאק או כרגיש לגלוטן (או בעל כל רגישות אחרת כגון סוכר לסוכרתי) הינו ללמוד כיצד לקרוא את תווית המוצר ולהסיק ממנה מסקנה עיקרית אחת: "האם כדאי לרכוש את המוצר הזה או לא?".
למאמר המלא...
|