עיצוב מטבחים בטכניקות מהודרות וחסכוניות
אנחנו נכנסים למטבח וחושבים לעצמנו, שמשהו פה חייב להשתנות. עיצוב קרמיקה חדשה? מלכלכך מידי... קניית מוצרי חשמל חדשים? יקר מידי... ומה בנוגע לדקורציה משלימה? על זה אנחנו בטוחים שטרם חשבתם. עיצוב ושדרוג עיצוב המטבח באמצעות אביזרים משלימים כמו צנצנות זכוכית ומינים שונים של בקבוקי זכוכית דקורטיביים הם הם מענה חסכוני, יעיל ומהודר. תוספת של מדפים בשילוב פרזול מעוצב וכחלק מהדקורציה יעניקו למטבח צביון יוקרתי הרבה יותר. מילוי הבקבוקים בתבלינים ואבקות שונות, יהפכו אותם למרשימים עוד יותר ואת המטבח לבעל ניחוח וגוון מיוחד וכל זאת, בהשקעה של כמה עשרות שקלים...
הארכת חיי מדף – גם בבית וגם מחוץ למקרר
הביטוי "חיי מדף ארוכים" נכונים לכל תחומי החיים שלנו, גם ובמיוחד אלה הביתיים. חיי מדף ארוכים יותר של מוצרי מזון מסוגים שונים, בעיקר אלה בעלי המאפיין לפוג מהר, יאפשרו לנו לחסוך במשאבים כלכליים וסביבתיים כאחד. צמצום כמויות הפסולת ואפשרויות צריכת המזון/חומר הגלם עד תומו או את רובו הגדול ייצרו ניצול מלא מתועלת המוצר וימנעו השלכת פסולת בכמות רבה, פסולת מתקלה ולא מתקלה ובנוסף ריחות רעים באזורים המיושבים ופגיעה בבעלי החיים בטבע, וכמובן , באוויר שאנחנו נושמים שנפגע מאותם מפגעים אשר נרקבים בעת מגע עם האוויר במשך זמן רב. את כל אלה ניתן למנוע ולייעל באמצעות כלי אחסון איכותיים כמו בקבוקי זכוכית מזכוכית יציבה ובטיחותית ו/או צנצנות זכוכית עם טכניקת איטום מתקדמת.
מניעת פליטת קרינה בעת החימום והאחסנה
חימום תבשילים, בישול, אפייה, ולאחר מכן, אחסון דברי המזון המוכנים, יוצרים במקרים לא מעטים נזקים סביבתיים מידיים או תהליכיים אשר נגרמים בחוסר מודעות מוחלטת שלנו הצרכנים הפרטיים. חשוב מאוד לדעת כי אפייה, חימום ואחסנה של תבשילים שונים בתוך כלי אחסון מפלסטיק או זכוכית בלתי מתאימים עשויים ליצור ויוצרים נזקים חמורים לאיכות הסביבה, לחמצן ולבריאות האישית שלנו בעת האכילה. הקרינה אשר נפלטת מהתנורים ומכשירי החימום השונים היא אולי מזערים, אבל מכפילה ומשלשת את עצמה בעת אחסון או בישול בכלים שאינם מותאמים ובכך גורמים להפרשת חומרים כימיים רעילים, אשר עשויים להזיק לנו לטווח הארוך, כמו קלקול קיבה ופגיעה באיברים הפנימיים השונים, תופעה שפוגעת בעיקר בקשישים וילדים צעירים.
חברת רב גד משווקת את המגוון הרחב ביותר של כלי הזכוכית, בגדלים, בסגנונות ובכמויות הדרושות ללקוח הסופי בטכניקה הבריאותית ביותר לאדם ולסביבה, עם אפשרויות אחסון המיטביות והאיכותיות ביותר.