שף פרטי
היום, כשתוכניות הבישול והראליטי בטלווייה שלנו מרקיעות שחקים, אנו מעוניינים לדעת יותר על אוכל,
תרבות צריכת האוכל השתנתה בעשורים האחרונים ללא הכר, אם פעם היינו (בני האדם) אוכלים רק על מנת לחיות היום יותר ויותר אנשים חיים בשביל לאכול, זה מרגש אותם, לסדר את המנות על הצלחת, "צילחות" קוראים לזה, סידור מנת האוכל על הצלחת מקבלת נופך של מעצבים, ממש כמו לסדר את החדר או לעצב את בית המגורים, לבנות פרגולה חדשה בחצר או לעצב את הגינה, ההבדל הוא גדול, לאחר סידור במנות אנו מפרקים את הסדר תוך מספר שניות והכל על מנת לאכול, ידוע שתהליך העיכול מתחיל כבר עם העיניים, חומרי עיכול מופרשים לתוך הפה כבר מרגע ראייתנו את המזון, היום, מקובל להזמין לאירועים פרטיים שף פרטי, שף פרטי אשר יסדר לכם ארוחת גורמה וטעימה, זו חוויה גדולה מאוד, בכלל, היום, 70-80 אחוז מהבילויים שלנו כוללים אוכל, יוצאים לקולנוע ואוכלים, למסעדה ?, ברור שאוכלים, אירועים של חגיגות, חתונה, בר מצווה וברית, מה כאן ? אוכלים !
יציאה לטיול נופש, גם אנו אוכלים ובוחרים את מקום הלינה שהוא בית מלון או אחר ע"פ כמות הכוכבים שהוא קיבל, בין היתר הציון תלוי בשף הבית, כאן איפה, התפתחה תרבות גדולה נסובה על סביב האוכל, כאשר מעוניינים להציע הצעת נישואים מזמינים לעיתים קרובות שף פרטי לארוחה רומנטית, השף מגיע את כליו, עם חומרי הגלם שלו הוא מתחיל לבשל, בין אם על חוף הים ובים אם במקום שהוא לא הסביבה הטבעית שלנו לאכילה, חורשת יער קסומה, שם, בדרך כלל, המיועדת מקבלת הצעת נישואין מרגשת, ישנן סיבות שונות ומגוונות להזמנת שף פרטי לאירוע, מסיבת רווקות, כנס חברים האוהבים לצלות נתחים גדולים של בשר על האש ועוד, ההמלצה היא לבדוק ברשת את ההמלצות ולהזמין מישהו שאתם מתחברים אליו גם מהשיחה הטלפונית, בהצלחה.