גם אם תשקיעו את הלב והנשמה באירוע שלכם - תערכו אותו באולם הכי נחשב, תנו לאורחים שלל אטרקציות, תשקיעו עשרות אלפי שקלים על סידורי פרחים ותגרמו לאורחים להזיל דמעה כשאתם מתחת לחופה - עדיין המדד החשוב ביותר בעיניו של האורח הממוצע הוא איכות האוכל. לא רק צבאות צועדים על קיבתם, אלא גם האורחים שלכם, ולכן בבחירת קייטרינג אסאדו, לא רק טעם האוכל הוא חשוב - יש עוד מספר דברים עליהם חשוב להתעכב.
מבחר עשיר: שיטת הפלאפל טוענת שלא על הטחינה לבדה ניצור את המנה, האלמנט המשפיע ביותר הוא שילוב הרטבים. האורח הישראלי הממוצע אוהב מגוון מנות עיקריות ותוספות שמהן אפשר לטעום ולמלא את הצלחת בכל טוב, ולפיכך, כדי שכולם יהיו מרוצים, מומלץ מאוד לשכור קייטרינג בשרי שיציע לאורחים מספר רב של מנות.
בופה או הגשה: זהו שיקול חשוב, האם לקחת בופה שחוסך הוצאות ומציג בפני האורחים שלכם מבחר ענק של מנות שמהן לא צריך אפילו לבחור, או במלצרים שיגישו לשולחנות, שיטה שהוכיחה את עצמה כנוחה לאורחים. לרוב, מבוגרים מעדיפים את השיטה המסורתית, אולם במידה ועיקר המוזמנים צעירים, בופה היא הדרך הנכונה.
לגבי הקינוח: אין אחד שלא אוהב קינוח. פה עדיף לבחור דווקא בקינוחים רגילים שכולם בטוח אוהבים, על בסיס שוקולד ופירות.
השאלה הגדולה היא האם ללכת על קייטרינג כשר, כאן הגורם המשפיע ביותר הוא הקהל. אם עיקר האורחים שומרים כשרות יש צורך להתחשב בצרכיהם, רגשותיהם ואמונותיהם - כי הרי הם אלה שאמורים להנות מהארוחה.
ככל הנראה בחירת חברת הקייטרינג והרכבת התפריטים יהיו ההחלטות החשובות ביותר באירוע המיוחד שלכם ואיך שהוא נתפס בעיני המוזמנים, לכן כדאי לשקול הכל היטב - וגם אם רוצים להשקיע בדברים כמו קייטרינג ליום הולדת טוב ואיכותי ההשקעה הכי חשובה היא הקייטרינג.