לא משנה מה תהיה מידת ההשקעה שלכם באירוע - בגן האירועים הכי יוקרתי, עם מופע חי מצוין, תשימו עשרות אלפי שקלים על פרחים ותנו לאורחים שלכם ריגוש אחרי ריגוש - עדיין הדבר הכי משפיע בעיני האורחים שלכם הוא מדד איכות האוכל. עובדה: לא רק הצבא צועד על קיבתו, כי אם גם המוזמנים באירוע, ולכן כשבוחרים קייטרינג ביתי, מלבד הטעם הטוב על כמה דברים נוספים יש לחשוב.
מבחר עשיר: מתודת הפלאפל טוענת שאין על החומוס לבדו תיבנה המנה, בסופו של דבר, מה שקובע הוא שילוב הסלטים. הישראלי הטיפוסי מעדיף כמה שיותר מנות אשר מהן ניתן לבחור ולפוצץ את הצלחת, אז, בכדי שכולם יהיו מרוצים, מומלץ מאוד לשכור קייטרינג לעסקים שיציע לאורחים מספר רב של מנות.
הגשה לשולחן או הגשה עצמית: זו שאלה גדולה, האם לקחת בופה אשר מקל על הכיס ונותן לאורחים שלכם מבחר עצום של מנות שמהן ניתן לטעום, או הגשה מסורתית לשולחן, אשר מאוד נוחה לאורחים. לרוב, קהל מבוגר מעדיף את השיטה המסורתית, אך אם רוב המוזמנים הם צעירים, בופה היא הדרך הנכונה.
קינוחים: הדובדבן שבקצת, תרתי משמע. פה עדיף לבחור דווקא קינוחים רגילים האהובים על כולם, העשויים שוקולד ופירות.
השאלה הכי גדולה היא האם להעסיק קייטרינג כשר, במקרה הזה מה שהכי משפיע זה האורחים. אם רוב המוזמנים שלכם שומרים על כללי הכשרות אזי צריך להתחשב בצרכיהם, רגשותיהם ואמונותיהם - מכיוון שהם אלה שלבסוף יהנו מהארוחה.
כנראה שבחירת חברת קייטרינג והתפריטים יהיו ההחלטות הכי חשובות בערב שלכם ואיך שהוא נתפס בעיני המוזמנים, אז עשו זאת בחוכמה - כי גם אם חשוב להשקיע באטרקציות מסוג קייטרינג באשדוד טוב ואיכותי מה שהכי חשוב הוא שהשקעתם קודם כל בקייטרינג.