כל כך הרבה אגדות מפה ועד הוננלו מתלווים כשובל אינסופי תחת המונח "עבודות בחול" הגיע הזמן להפנים שהרבה מהם אלו מיתוסים שנובעים מתירוצים של מוכרים כושלים והגיע הזמן לשבור אותם:
מיתוס 1:
המיתוסהאהוב של מוכרים שלא ממש הצליחו בכל מיני עבודות בחול הוא שהמוצר שהם מכרו בעגלות היה חרוש מידיי. אין יותר חרטה מזה פשוט אין. בחיים לא שמעתי על אישה שלא קונה קרם עיניים בגלל שזה מוצר חרוש??? להפך מדובר במוצרים שכל הזמן מתחדשים, משתדרגים ומוכיחים את ההצלחה שלהם למעלה מ-15 שנה בתחום ה עבודה בחול. המוצרים המוכרים בעגלות כגון: מוצרי ים המלח, מיישרי שיער, איפור, צעצועים וכו' ימשיכו להימכר מערמות כנראה לנצח הדבר היחיד שיתחלף זה המוכר עצמו ותו לא.מה שיפה ב עבודה בחול זה שאיןבה חוקים, כמעט הכל הולך אז חבל בכוח לנסות לעשות סדר ולהמציא כללים שיסדרו את המציאות שלכם, לא המוצר, לא האקלים ולא התאריך יסגרו לכם את המכירות, אלה אך ורק אתם!
מיתוס 2:
עוד אחד מהמיתוסים המוכרים בקרב בני ישראל הפוטנציאלים ל עבודה בחול הוא שבמקומות תיירותיים עושים יותר כסף ואין טעות יותר גדולה מזו.כמו שאתם כתיירים במדינות אחרות עושים חישובי קניות מבחינת אובר-וויט במזוודה כך גם שאר העולם בייחוד כשמדובר בקניות בייחוד במוצרי קוסמטיקה וטיפוח אותם ניתן לעלות בכמות מוגבלת במיוחד למטוס. עבדה בחו"ל בתחום המכירות מתבססת על הקהל המקומי העשיר שנמצא במקום ותופתעו לגלות שהסטטיסטיקה מראה כי דווקא האזורים הנידחים הם האזורים שהקשר בינם לבין תיירות הוא מקרי בהחלט הם בדיוק האזורים שבהם עושים הכי הרבה כסף!!!