בכל אירוע שאתם משתתפים בו , גם בלא להיות מודעים החלק בו מגישים את האוכל הוא משמעותי. לא רק התפריט עצמו, אלא צורת ההגשה, מראה המנות והקינוחים. לו יצויר אירוע ללא כיבוד סביר להניח שהמשתתפים ירצו לברוח מהר. קייטרינג לאירועים חייב לקחת בחשבון את מרכיבי האירוע על מנת שהאירוע ייחשב בעיני המוזמנים ברמה גבוהה. השוני בין הזמנת אוכל מוכן הביתה לבין שיווק קייטרינג לאירועים הוא הצורך להתאים את האוכל למגוון של אנשים לא ידועים, להחזיק את האוכל בתנאים שונים למשך זמן רב בלי לאבד את טעמו. בנוסף, האוכל המוגש על ידי קייטרינג לאירועים צריך להיראות מפתה ומרגש ולא תעשייתי.
אירוע פנים בחברה המיועד לעובדים או פגישות רבות משתתפים
כאשר יש צורך בהזמנת אוכל עבור אירוע גיבוש במקום העבודה או לדאוג לכיבוד לכנס רב משתתפים יש צורך בקייטרינג שמכיר את העבודה ויודע מהו הצורך של חברה. קייטרינג לחברות מספקים הזנה לעובדים על בסיס יום יומי. ולכן מעבר להגשת האוכל בצורה נוחה ידאגו ספקי קייטרינג לחברות לשמור על רמת אוכל מזינה ובריאה וגם מספר מנות לגיוון. כמו כן כאשר מזמינים באופן חד פעמי יש לוודא שחברת הסעדה רגילה להגיש קייטרינג לחברות ולא תבייש אתכם ברגע האמת מבחינת הכמות והאיכות.
קייטרינג לצורך פרטי מול צורך אחר
ברגע שיש מספר רב של משתתפים חוקי המשחק משתנים. לא כל חברה טובה עבור קייטרינג לאירועים ובפרט עבור שירותי קייטרינג לחברות. צריך לזכור שלא תמיד האירוע מתרחש בתוך ארבעה קירות וצריך לדעת לתמרן בין שירות ברמה גבוהה לבין צרכי ודרישות הלקוח. כאשר אתם בוחנים חברה שתספר קייטרינג לחברות חשוב לכלול את כל הסעיפים ולא לדלג על שום פרט. בנוסף כדאי מאוד להגיע לטעימות לפני האירוע. בנוסף אם יש באפשרותכם לקבל חוות דעת על קייטרינג לאירועים זה יכול להועיל לכם מאוד. רשמים וניסיון של אחרים עוזרים לכם במיפוי נותני השירות הרלוונטיים עבורכם מתוך הרשימה שיש לכם.