קייטרינג חלבי
קייטרינג חלבי מתאים לכול אחד...?
התשובה הגורפת היא – כן!
האגדה כי קייטרינג חלבי מיועד לנשים בלבד היא מקוממת ותסלחו לי, מצוצה מן האצבע...
עבדכם הנאמן מגיע ממשפחה מזרחית טריפוליטאית ואין דבר שאנחנו מעדיפים יותר מגבינות ודגים...
זה יתרון כ"כ עצום ועוד לפני שהתחלנו לדבר על אופציות הקינוחים הבלתי נגמרות!
אז שוב, באופן גורף - חלבי זה הכי, אחי/אחותי...:-)
לאילו אירועים נתאים תפריט חלבי...?
אז בגדול, כמעט לכול אירוע כולל חתונות אלא אם כן אתם יודעים בוודאות שהקהל שלכם רוצה בשר בלבד!
היום מאוד מקובל להגיש מנות חלביות גם באירועים יוקרתיים של השקות מוצר, חתונות וכו' כשהאיכות אינה נפגמת אלא מתרוממת...
קייטרינג מציע אופציות אין סופיות שקיימות בעולם החלבי מאפשרות לנו להשתמש בכל עולם הצומח, הים והחי (מלבד הבשר) ולכן הריגוש אינו מסתכם רק בפסטה וקיש...
עלויות קייטרינג חלבי...?
עקרונית, קייטרינג חלבי ואף קייטרינג חלבי כשר זול יותר מאשר קייטרינג בשרי וזאת בשל עלויות חומרי הגלם ושלא יעבדו עליכם...
כון, גם גבינות מגיעות לסכום של 150 ₪ לקילו אבל בניגוד לסטייק, אנחנו לא אוכלים 250 גר' ממנה...
אז בכדי לשמור על תפריט שפוי ומרגש, חלבי זה באמת הכי הכי...
סלט "טום-סאם" גזר, נבטים סיניים ופקאנים מסוכרים
מרכיבים :
לסלט
6 גזרים גדולים מגוררים בפומפייה
1 חבילת נבטים סיניים
100 גר' פקאנים מסוכרים
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
לרוטב
1 כף חרדל חלק
3/4 כוס שמן קנולה
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט או מבקבוק
1 כף חומץ בלסמי
1 1/2 כף שמן שומשום
1 כפית דבש
מלח ולפלפל שחור גרוס
אופן הכנה :
1) את כל מרכיבי הסלט מערבבים בעדינות בתוך קערה. 2) את כל מרכיבי הרוטב שופכים לקערה קטנה וטורפים עם מטרפה עד קבלת רוטב אחיד (אפשר גם בצנצנת) עם מכסה ולשקשק היטב. 3) מוסיפים כמות נדיבה של רוטב לסלט (לא הכול בכדי שלא יהיה מימיי).4) את הרוטב שנותר אפשר לשמור במקרר כשבוע. 5) בתיאבון.