קפה לאירועים
בשנים האחרונות הפך הקפה לחלק משמעותי בחיינו, עוד יותר מבעבר. חוץ מהקפה של הבוקר רבים מאיתנו מוצאים עצמם יושבים על ספל קפה, כך סתם, עם בני משפחה או חברים, בבית הקפה האהוב עליהם, או מסתפקים בכוס קפה לדרך במידה והזמן דוחק. אין ספק שהפכנו למעצמת קפה ים תיכונית.
לא ייפלא אפוא, שגם ברגעים שמחים ומרגשים במיוחד הקפה מפגין נוכחות חזקה – ניתן לראות כיום כי המשקה המדובר הפך למבוקש מאד גם בשמחות, וכמעט ואין חתונה, בר/ת מצווה, ברית או חגיגה משמעותית אחרת, אשר מכבדות את עצמן, שאינן מציבות בר קפה לאירועים אלו.
מה הופך בר קפה לאירועים לאיכותי?
ישנם מספר פרמטרים אשר משפיעים על איכותו של קפה לאירועים:
סוג תערובת הקפה – לכל חברה הנותנת שירות בתחום הקפה, יש את תערובת הפולים האישית בה היא משתמשת. אצל רבים מאותן חברות זהו סוד שמור ביותר והבסיס לטעמו הנפלא של הקפה אותו הם מגישים.
טחינת הקפה – קפה שנטחן זמן קצר לפני הפיכתו לספל משקה מהביל, מאפשר את שמירת הארומה והטעם המודגשים שלו. אין כמו קפה טרי לקבלת איכות מצוינת.
צוות בר הקפה – על מנת שכל ספל קפה יוגש בהתאם לדרישת הלקוח, צריך הצוות להיות מיומן ומקצועי. הוא צריך להכיר את סוגי המשקאות השונים ואת הדרך להכינם.
שילוב של כל הנ"ל יהפוך את הבר לאיכותי כך שכל אחד מהמוזמנים לאירוע יוכל ליהנות ממנו.
יש לציין כי מטעמי כשרות, עליה מקפידים בהרבה אירועים, בר הקפה יכול להציע את מירב האפשרויות שלו כאשר למוזמנים מוגש קייטרינג חלבי, אולם אל דאגה - גם לאחר ארוחה בשרית ישנן אופציות חלופיות הכוללות תחליפי חלב ומוצרי פרווה.