כאשר עסק או חברה מארגנים אירוע עיסקי בה אתם עובדים או משתייכים בצורה כלשהי יש חשיבות גדולהעד מאוד לחברת הקייטרינג המוזמנת. באירועים עיסקייםלעומת אירועי שמחה משפחתיים כגון:אירועי חתונה,בר מצווה,ברית...באולמות אירועים אשר מלאים תוכן ותכלית בעצם קיום הארוע. תוכן עם נופח יפה של קיום מצווה והרבה שמחה יהודית אמיתית.אירוע עסקי/אירוע חברההנערך בגני אירועים בשביל סיכום שנת עבודה משותפת,הצלחה מסחרית גדולה של החברה,איחוד עם גורמים חיצוניים ועוד ובגלל שאין בהם את המוטיב העיקרי שזה בעצם עריכת המצווה=עצם האירוע עצמו. כדאי לשים דגש גדול יותר על שירותי הקיטרינג המוצעים ועל בחירתכם. כשמבררים על חברות קייטרינג לאירועים ואוכל מוכן כדאי לוודא אם הם רגילים בעריכת אירועים עסקיים בסדר גודל שבו אתם חפצים מכיוון וההתארגנות הלוגיסטית משתנה לגמרי בין עריכת אירוע קטן יחסית באולם אוגן אירועים לבין עריכת אירוע גדול בגנים ואולמות אירועים החל מאופן הגשת האוכל אפשרי שתעדיפו הגשה בבר כאשר יערכו מספר ברים של בר להגשת האוכל כדי למנוע עומס על בר מרכזי אחד ותור ארוך של ממתינים. אפשר גם לבחור הגשה לשולחן אבל הגשה כזאת נוחה יותר לאירועים של חתונות ובר מצוה. רצוי לדאוג שהמנות יראו יוקרתיות ומעוררות תאבון ולא כמו האוכל שמוגשיום יום בחדרי האוכל של חברות ועסקים גדולים על ידי חברת קייטרינג ואוכל מוכן המספקת שירותי אוכל מוכן לחברות ועסקים. בצורת ההגשה של בר אפשר לחסוך בעלויות של כח אדם כגון מלצרים. צריך שיהיו מלצרים מצויים בארוע אבל נצטרך פחות מלצרים מאשר בהגשה אמריקאית של האוכל לשולחנות בהגשה אישית. עדיפות נוספת של בר הוא שהאוכל עומד בתוך תבניות חימום ולא מגיעים למצב שהאוכל מתקרר. לסיכום באירגון אירוע חברה בסגנון עיסקי שימו לב היטב את חברת הקיטרינג שכרתם ובידקואת כל האופציות להגשה שהכי יתאימו לסגנון האירוע שלכם בגן או אולם האירועים