על מה מדברים אחרי כל אירוע גדול? תמיד מזכירים איך נראתה הכלה, כמה הטקס היה מרגש, איזה יופי היה הריקוד הראשון של בני הזוג בתור בעל ואישה וכמובן, על האוכל. נראה שהעיסוק העיקרי באירועים ובזמן שלאחריהם הוא בדיבורים על הקייטרינג, על גודל המנות, המבחר הגדול או המצומצם, הסלטים, הקינוחים והטעם.
המסקנה היא שהאירוע, כפי שהוא נתפס בעיני המוזמנים, עשוי לקום וליפול על איכות האוכל שהוצע בו ולכן אם אתם מתכננים חתונה או אירוע מיוחד אחר בזמן הקרוב, סביר להניח שבחירת המנות שתציעו בו היא הבחירה החשובה ביותר שתעשו בארגון האירוע כולו.
רוצים לגוון? להציע משהו חדשני וטעים שיכול לקלוע לטעמו של כל אחד ואחד מהאורחים שלכם? האופציות כיום הן רבות, עם חידושים נוספים שצצים בכל עונת חתונות חדשה, כאשר המילה האחרונה היא דוכני מזון לאירועים. דוכני המזון עשויים להוות המנה העיקרית באירוע או לצידה, אך מה שבטוח הוא שנראה שכולם אוהבים זאת.
למה להגביל את אפשרויות הבחירה של האורחים עם הכרעה בין שתי חלופות למנה עיקרית ושלושה סוגי קינוחים? כיום ניתן להציע למוזמנים דוכני מזון ליום הולדת עם בחירה בין עשרות סוגי מאכלים, ולתת לכל אחד להרכיב לעצמו צלחת מלאה בכל טוב.
אם אתם בקטע אסיאתי, תוכלו להציע דוכן סושי, נודלס ומגוון מוקפצים; אם תרבות האכילה האמריקנית, קיימת אפשרות להגיש המבורגר גורמה, צ'יפס, נקניקיות וכריכי ענק; המטבח המקסיקני מביא עמו אפשרויות רבות ובהן נאצ'וס, טאקו, פאחיטאס, שלל קוקטיילים מרעננים ואינספור סוגי מתוקים; דוכני מזון לימי הולדת או לילדים יכולים לכלול גלידות, שוקולדים, סוכריות, עוגיות, פופקורן ולשמש כחנות ממתקים שלמה; אפשרות אחרת היא להציע דוכני פלאפל, סביח וחומוס שלא נופל מהחומוסיות הטובות בארץ – כמובן מומלץ שלא להציע דוכן אחד בלבד אלא כמה דוכני אוכל וכמה אפשרויות, הכל תלוי בטעמכם ובמבחר שאתם מעוניינים להציע. שיהיה במזל ובעיקר בתיאבון!